Decathlon partner van Nightlon

Het enthousiasme rond Nightlon stijgt en dat werpt zijn vruchten af. Nightlon heeft het genoegen om Decathlon als kersverse partner aan te kondigen. Naast een hart voor mensen en sport hebben ze bij Decathlon duidelijk ook een hart voor mucopatiënten.

Dankzij deze samenwerking krijgt elke deelnemer van Nightlon een waardebon van 6€ cadeau, geldig voor elke aankoop in één van de Decathlon-winkels en zonder minimumbedrag.

  • Deelnemers ontvangen hun waardebon op de avond van het Nightlon-event zelf.
  • Ze moeten hun bon binnen 1 maand activeren, dus voor 20 november 2017.
  • Na activatie is de bon geldig gedurende 6 maanden.

Daarnaast zal Decathlon ook de avond zelf de Nightlon deelnemers verwennen. Wat die verwennerij precies inhoudt, verklappen we nog niet. Des te groter is de verrassing op de dag zelf!

Wist je trouwens dat Decathlon op een actieve manier bijdraagt aan een duurzame economie? Lees hier de details over het economische en sociale engagement van Decathlon.

Wat jou als deelnemer nu te doen staat? Schrijf je als de bliksem in en verzilver zo je waardebon! Heb je je al ingeschreven? Geen probleem, de vele Nightlonners die reeds hun ticket hebben bemachtigd krijgen natuurlijk ook die waardebon.

Tot ziens op de Nightlon!

Zemst
Carmi
Decathlon
Muco vereniging
Paraccount