Nightlon: 5 redenen om in te schrijven

Op 20 oktober organiseren we een Nightlon ten voordele van de Mucovereniging in het ‘Sport Vlaanderen Hofstade’. Interesse om deel te nemen? Goed zo! Twijfel je nog? We leggen 5 argumenten op tafel die je alsnog overtuigen om je in te schrijven.

 

  1. Het is sportief

Of je nu houdt van wandelen, fietsen of lopen, je vindt je ding bij de Nightlon. Het is een sportief samenzijn. Samen verbranden we calorieën in een leuke sfeer en een unieke setting.  Bovendien is de Nightlon een sportief evenement om naar uit te kijken. Lees: een motivatie om meer te trainen. Neem het van ons aan: na je inschrijving zal je al sneller je loopschoenen of fietstenue bovenhalen om je voor te bereiden .

 

  1. Het is ’s avonds

Het is bewezen dat je lichaam ’s avonds beter in staat is om te sporten dan op elk ander moment van de dag. Maar dat is niet het enige. Want na zonsondergang verandert het landschap, fluiten er andere vogels en maakt de zon plaats voor het blauwe maanlicht. Dat maakt het best magisch. Het is een radicaal andere ervaring dan sporten overdag.

 

  1. Het is gezellig

De Nightlon doe je niet alleen, maar met een groep mensen. Neem gerust enkele vrienden mee, maar sta ook open voor de rest van het gezelschap. Wie weet maak je op deze sportieve avond wel een hoop nieuwe vrienden.

 

  1. Het is voor een goed doel

De opbrengsten van de Nightlon gaan integraal naar de Mucovereniging. Die vereniging geeft psychosociale ondersteuning en praktische steun aan mucopatiënten en hun families. Maar ook financiële steun. Dat is broodnodig, want leven met muco is niet alleen zwaar, maar ook duur. Gemiddeld zo’n 300 à 400 euro ten laste van de patiënt. Daarnaast is de Mucovereniging ook een belangenvereniging voor mucopatiënten en steunt het wetenschappelijk onderzoek.

 

  1. Het is een unieke ervaring

Natuurlijk kun je beslissen om die avond in je zetel te zitten met een glaasje wijn. Maar kies jij altijd de gemakkelijkste weg? Wellicht niet. De Nightlon is een onvergetelijke gebeurtenis, waarover je nog lang zult napraten. En dat glaasje wijn? Dat is voor na je sportieve prestatie.

 

Wacht dus niet langer en schrijf je nu in!

Zemst
Decathlon
Muco vereniging
Paraccount
sport vlaanderen
BMW Juma Mechelen
CM
Hubo
Air Plus
Lotto
Jupiler
Batenborch