SPORT VLAANDEREN HOFSTADE / SPORTIMONIUM is de startplaats voor alle disciplines van NIGHTLON.

WEES OP TIJD

Graag 30 minuten voor aanvang van je wave aanmelden aan het onthaal.

ADRES

Sport Vlaanderen Hofstade

SPORTIMONIUM

Tervuursesteenweg, 1981 Hofstade

Hoofdingang aan kruising Tervuursesteenweg – Trianondreef

Download:  Nightlon 2019 – Routebeschrijving

PARKING

Hoewel het domein voldoende parking ter beschikking heeft, wenst de Nightlon-organisatie de deelnemers te motiveren om te voet of per fiets te komen of om te ‘carpoolen’.

Het tarief voor de parking bedraagt 4€ per wagen – enkel te betalen met Bancontact of Maestro. Bij het binnenrijden van het domein, trek je een parking-ticket aan de slagbomen. Bij het verlaten van het domein zijn er verschillende betaalautomaten ter beschikking.
Mede dankzij de steun van Sport Vlaanderen Hofstade, gaat de opbrengst van de parking integraal naar de Mucovereniging.

ONTHAAL & CAFETARIA

“Het Sportimonium” is “the place to be”!

Het onthaal is open vanaf 17u.30.

Neem je Inschrijvings-ticket (= een ‘pdf’-document, verkregen via het Ticketing-systeem) mee voor registratie aan het “Onthaal”. De startplaats is vlak aan het Sportimonium.
In afwachting van je WAVE, kan je in het cafetaria gezellig bijpraten met andere deelnemers of supporters. Je kan ook een frisse neus halen op het magische strand!

Veiligheid

NIGHTLON garandeert een veilig sportevenement door de nodige voorzieningen te treffen, zoals permanentie van de hulpdiensten en een bezemwagen voor gestrande fietsers.
De sportcoaches die de verschillende waves begeleiden, zorgen ervoor dat de deelnemers van een wave SAMEN het parcours afleggen. Niemand wordt aan zijn lot overgelaten.

Bagage

Dankzij een gratis BAG DROP voor je bagage hoef je je geen zorgen te maken dat deze onbewaakt achter blijft. Er worden enkel zakken aanvaard, losse kledingstukken worden niet aanvaard.

Opfrissen na het sporten

Geen probleem! Douches en verkleedruimtes op het domein staan ter beschikking van de deelnemers.

Foto & film

Een event zoals Nightlon nodigt uit tot het nemen van eigen foto’s en films. Indien je posts maakt op Social Media zou het fijn zijn volgende hashtag te gebruiken: #Nightlon

De Nightlon-organisatie zal tijdens het evenement ook foto’s en films nemen met als doel het evenement te documenteren en deelnemers een mooie herinnering te bezorgen.  Indien jullie hierover vragen hebben, gelieve met ons contact nemen via info@nightlon.org.