RUN – Hoe kies ik een wave?

Je hebt het vast al opgemerkt: als beginnende of ervaren loper kan je op de Nightlon kiezen tussen 3 parcours, namelijk 3, 5 en 10 km – aan verschillende snelheden. Op deze manier vindt iedereen zijn uitdaging.

Omdat we bij Nightlon niet houden van afgebakende routes hebben we ervoor gekozen om te werken met RUN-coaches die ieder een groep lopers langs het parcours zullen begeleiden. Elke groep noemen we een “wave”. Een wave telt een beperkt aantal runners. De coaches geven  de weg voor je aan, garanderen de veiligheid en zorgen ervoor dat sfeer en gezelligheid van jullie een dikke 10 krijgen.

Heb je overigens al gemerkt dat je nu ook het parcours van 10 km aan een snelheid van 8km/u en 9km/u kan lopen? Deze optie hebben we geïntroduceerd op basis van jullie feedback!

De aangegeven snelheden zijn natuurlijk richtsnelheden. Een groep is namelijk zo sterk als haar zwakste schakel. Merkt de loopcoach dat er één of meerdere personen achterop raken, dan wordt het tempo aangepast. De regel is: samen uit, samen thuis!

Aangezien we sporten bij valavond en in het donker willen  we jullie natuurlijk aansporen om leuke kleurrijke en lichtgevende elementen te dragen. Laat jezelf schitteren in het donker!

Heb jij je keuze al gemaakt? Schrijf dan nu in!

Zemst
Decathlon
Muco vereniging
sport vlaanderen
Air Plus