Begeleide of vrije WALK

Zin in een stevige avondwandeling? Tijdens deze wandeling snuif je de nachtelijke sfeer op van het domein Sport Vlaanderen Hofstade met onze themawandeling “Luna & de Luchtjagers”. Wij verwelkomen graag elke leeftijd!

Wat mag je verwachten? Een sfeervol en gemarkeerd wandelparcours van ca. 5km in het domein van Sport Vlaanderen.

Er is een wandeling voorzien met wandelcoaches. Deze start om 20u. Zo ben je verzekerd van gezelschap. Deze wave wordt u aangeboden door Yakult.

Stap je liever alleen? Geen probleem. Van 18u30 tot 21u.45 kan je vrij aan het wandelparcours starten, dus zonder wandelcoach. De originele bewegwijzering zorgt ervoor dat je niet verdwaalt.

Startuur begeleide wandeling
20u - YAKULT WALK
TICKETS

               

     

NIGHTLON WALK

“LUNA & DE LUCHTJAGERS”

Steeds meer ademt onze tocht door de duisternis de Olympische geest! Net als de heroïsche DECATHLON en legendarische MARATHON wakkert onze vrijwillige inspanning het oude Griekse vuur aan!

Ons nobele doel, de MUCO-VERENIGING, vergt van ons immers een dappere heldendaad: het volbrengen van een luchtig mythologisch avontuur, alias: de enige echte NIGHTLON!
Verzamelt dus moed en gezellen, zuig vol die gloeiende longen, want de Godin van de Nacht, de stralende LUNA … wacht!!!

Route

De wandelroute loopt volledig binnen het domein van Sport Vlaanderen Hofstade.
We brengen wegmarkeringen aan, zodat je het parcours makkelijk kunt volgen.
Voor meer informatie hierover neem je het best contact op met de organisatie via het contactformulier

FIT & VEILIG

Wij vragen aan onze deelnemers om op een verantwoorde manier te sporten. Wees voorbereid op de fysieke inspanning. Raadpleeg je arts bij eventuele twijfel.
Medische attesten voorleggen is niet verplicht. Het is aan jou als sporter om te beslissen hoe je omgaat met de informatie die je meekrijgt tijdens een medische controle. De organisatie draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.
Meer informatie over gezond & ethisch sporten vind je hier.

Verlichting

Het grootste deel van het WALK parcours is onverlicht. Met behulp van een sterke zaklamp vind je overal eenvoudig de bepijling van het parcours.