WEES OP TIJD

Graag 30 minuten voor aanvang van je wave aanmelden aan het onthaal.

ADRES

Sport Vlaanderen Hofstade – Sportverblijf

Tervuursesteenweg (zonder nummer) ” Ingang B ”

1981 Hofstade

Download: Nightlon 2023 – Routebeschrijving

PARKING

Hoewel het domein voldoende parking ter beschikking heeft, wenst de Nightlon-organisatie de deelnemers te motiveren om te voet of per fiets te komen of om te ‘carpoolen’.

Betaalparking

Aan Tervuursesteenweg z/n Ingang B

Het tarief voor de parking bedraagt 5€ per wagen – enkel te betalen met Bancontact of Maestro. Bij het binnenrijden van het domein, trek je een parking-ticket aan de slagbomen. Bij het verlaten van het domein is er een betaalautomaat ter beschikking.

Gratis parking

Een kleine kilometer verderop, ook aan de Tervuursesteenweg, Ingang A, bij de Sporthal.

ONTHAAL

Het onthaal is open vanaf 17u.30 en bevindt zich vlak bij het “Sportverblijf”.

Leg je bevestigings-email (verkregen via het Ticketing-systeem) voor aan het onthaal.

De Start- en Finish-Zone is net naast het onthaal gelegen.

FOOD & DRINKS

In afwachting van je WAVE en na het sporten kan je genieten van een hapje en drankje.  Een ideaal moment om lekker en gezellig bij te praten met andere deelnemers of supporters.

Veiligheid

NIGHTLON garandeert een veilig sportevenement door de nodige voorzieningen te treffen, zoals permanentie van de hulpdiensten.

Foto & film

Een event zoals Nightlon nodigt uit tot het nemen van eigen foto’s en films. Indien je posts maakt op Social Media zou het fijn zijn volgende hashtag te gebruiken: #Nightlon

De Nightlon-organisatie zal tijdens het evenement ook foto’s en films nemen met als doel het evenement te documenteren en deelnemers een mooie herinnering te bezorgen.  Indien jullie hierover vragen hebben, gelieve met ons contact nemen via info@nightlon.org.