Je kan reeds een Vrije Gift doen

De andere tickets zullen weldra beschikbaar zijn.

HOE INSCHRIJVEN ALS PARTICULIER?

Kies via één van bovenstaande knoppen de gewenste sportdiscipline waarin je wil deelnemen aan de NIGHTLON. Vervolgens kom je op de ticketingpagina van de Mucovereniging terecht. Je geeft aan om welk uur je wil starten door een wave uit te kiezen. Er is een maximaal aantal deelnemers per wave voorzien, dus wees snel!
Na je betaling krijg je via mail een inschrijvingsbevestiging met link naar een ‘download-bare’ pdf. De geprinte pdf geldt als je ticket, dat je de dag zelf dient mee te nemen om voor te leggen aan het onthaal. Niet vergeten dus.

Verdere vragen? Stuur een mailtje naar info@nightlon.org

ALS JONGSTE SPORTER

Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen gratis deelnemen aan de WALK.

HOE INSCHRIJVEN ALS BEDRIJF?

Je zal rechtstreeks op de ticketingpagina van de Mucovereniging terecht komen.

Als bedrijf neem je deel door 1 of meerdere bedrijfstickets te kopen. Per ticket kunnen maximaal 10 personen ingeschreven worden. De prijs is exclusief BTW.

De namen van deze personen, de gekozen sportdiscipline en het startuur worden na de aankoop van het ticket per mail doorgegeven; NIGHTLON neemt hiervoor proactief contact op met de persoon wiens email adres is opgegeven bij aankoop van het ticket.

Verdere vragen? Stuur een mailtje naar info@nightlon.org

VRIJE GIFT

Geen zin of tijd om te sporten, maar je wenst graag bij te dragen aan Nightlon? Dan is de Vrije Gift wellicht de beste oplossing.

Vanaf 40€ krijg je een fiscaal attest.

Je zal rechtstreeks op de ticketingpagina van de Mucovereniging terecht komen.

NIGHTLON T-SHIRT EDITIE 2019

Je zal rechtstreeks op de ticketingpagina van de Mucovereniging terecht komen.

BESCHRIJVING

Deze T-shirt (100% Polyester) werd getest in het labo, door sporters van alle niveaus. Vooral de absorptiekracht en het vermogen om transpiratie naar buiten af te voeren, konden daarbij op heel wat bijval rekenen.

Volgende maten zijn beschikbaar: S, M, L, XL

HAAL JE T-SHIRT AF AAN HET ONTHAAL

Na je betaling krijg je via mail een inschrijvingsbevestiging met link naar een ‘download-bare’ pdf. De geprinte pdf geldt als je ticket, dat je de dag zelf dient mee te nemen om voor te leggen aan het onthaal. Je T-shirt zal klaarliggen aan het onthaal.

Heb je meerdere T-shirts besteld, dan zullen we je 1 totaal pakket met de bestelde T-shirts overhandigen.