HOE INSCHRIJVEN?

Neem deel als:

BEDRIJF
(max. 5 personen per ticket, prijs excl. BTW)

Geen zin om te sporten maar wel om te steunen?*

VRIJE GIFT

* Vanaf 40€ krijg je een fiscaal attest.

Bij aankoop van een Nightlon ticket, krijg je een cadeaubon van 6€ bij decathlon, zonder minimum aankoopverplichting bij Decathlon de avond van het Nightlon sportevent.

ALS PARTICULIER

Kies via één van bovenstaande knoppen de gewenste sportdiscipline waarin je wil deelnemen aan de NIGHTLON. Vervolgens kom je op de ticketingpagina van de Mucovereniging terecht. Je geeft aan om welk uur je wil starten door een wave uit te kiezen. Er is een maximaal aantal deelnemers per wave voorzien, dus wees snel!
Na je betaling krijg je via mail een inschrijvingsbevestiging. Deze bevestiging geldt als je ticket, dat je de dag zelf dient mee te nemen. Niet vergeten dus.
Door in te schrijven bevestig je dat je akkoord gaat met het reglement dat je hier (insert link naar reglement pagina) kan vinden.
Verdere vragen? Stuur een mailtje naar info@nightlon.org

ALS JONGSTE SPORTER

De jongste sporters tussen 4 & 12 jaar kunnen op Nightlon terecht op de KIDS CHALLENGE.
Tussen 18u30 & 20u.30 kunnen zij onder Nightlon-begeleiding op de Finse RUN-piste (1km) van Sport Vlaanderen Hofstade hun longen open zetten. Meerdere rondjes zijn uiteraard mogelijk. Elke deelnemer krijgt bij aankomst een medaille.
Zij kunnen, indien gewenst, tevens gratis meewandelen op het WALK parcours, steeds vergezeld van een volwassene.

Ook deze jongste sporters krijgen de waardebon van Decathlon twv 6€.

Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen gratis deelnemen aan de WALK. De Decathlon-waardebon van 6€ blijft voorbehouden aan de betalende deelnemer.

ALS BEDRIJF

Als bedrijf neem je deel door 1 ticket te kopen, waarmee maximaal 5 personen kunnen ingeschreven worden. De namen van deze personen, de gekozen sportdiscipline en het startuur worden na de aankoop van het ticket per mail doorgegeven; NIGHTLON neemt hiervoor proactief contact op met de persoon wiens email adres is opgegeven bij aankoop van het ticket.
Door in te schrijven bevestig je dat je akkoord gaat met het reglement dat je hier kan nalezen.
Verdere vragen? Stuur een mailtje naar info@nightlon.org